Recent Posts

Posts RSS

Welcome Home

Alhamdulillah, aku dah hampir seminggu berada di Malaysia, menghabiskan cuti semester 2 yang sebulan ni. Sesampainye aku kat LCCT, aku dapat rasekan yang Malaysia agak panas berbanding Jakarta. Tapi takpe, semangat pulang amat membara. Dan ketika aku mengambil monorail dari KL Central ke Titiwangsa, aku tak jumpe mane die KLCC ngan KL Tower. Puas aku carik. Ingatkan dah roboh, upenye jerebu kat KL agak teruk disamping aku pun dah lupe celah mane menara-menara tu letak.

Sampainye aku kat Jerantut, aku pun letak beg, ambik kunci motor pegi cari goreng pisang ngan goreng cempedak. Memang masyuk...Lame dah tak pekena sume tu

Dan lusanya, aku bertolak ke Kedah untuk join program YaPEIM yang banyak sangat dah aku tinggal sejak duk Indonesia ni. Lagipun, aku dah lame tak jumpe bebudak ni serta akak-akak YaPEIM ku ni. Cerita program tersebut akan aku post sesehari dua lagi. Yang penting, memang aku enjoy ngan program ni. Sangat best.

Ok, InsyaAllah Sabtu ni kita akan menyambut kedatangan Ramadhan. Selamat berpuasa dan beribadat. Jangan ponteng tau. Bagi member-memberku yang berada di India, Indonesia, Jepun, Mesir, Jordan, US, selamat menjalani ibadah pose di perantauan. Nanti raye aku join korang.

SELAMAT BERPUASA

2 comments:

Redz da Tsar said...

Balik ke? Aku balik gak nie... rajin kontek la aku.. 0179328233

Mohammad Lokman Hakim said...

weh, baru g dah blk? bgs2..hahaha...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...