Recent Posts

Posts RSS

Boys & Girls Unlimited Entertainment

Jumaat lepas aku diminta unuk pergi ke Self Achievement Motivation Training 3 hari 2 malam di Hotel Park Lane, Casablanca anjuran Mara Jakarta. Bukan selalu dapat duduk kat hotel mahal-mahal ni kan, so pergi jelah. Boleh juga jadi percutian merehatkan minda setelah 3 minggu yang melelahkan study menghadapi exam OSCE serta Blok Emergency Medicine 1.

Bukan nak cerita pasal seminar cuma nak cerita satu perkara yang menarik berlaku masa seminar. Malam Sabtu tu, aku still tengah berurusan nak beli tiket flight balik Malaysia so aku memerlukan atm. Sementara bath tub penuh, aku turun lobi kejap nak cari atm. Receptionist kate atm terdekat kat bangunan sebelah, dalam hotel ada satu je, itu pun syarikat bank yang tak pernah dengar nama.

Maka pergilah aku jalan kaki ke atm tersebut. Setelah selesai urusan, aku balik ke hotel. Bilik kat tingkat 11 so tunggu lif. Ting, lif berbunyi, maka ada seorang lelaki keluar dari lif. Tetiba dia hulurkan sekeping kad sambil tersenyum kata 'maaf mas'. Aku tak tengok kad apa ambil jela dulu sebab nak masuk lif then letak dalam poket.

Dalam lif, aku keluarkan semula kad tu;


Damn, berdasarkan ayat serta gambar kad ni aku suspect ni mesti pelacur dan yang bagi kad tadi bapa ayam. 

p/s: roommate aku kata call jela orang ni. kita jangan buat benda tak senonoh, ajak je dia borak-borak.haha...

2 comments:

Nadhirah Ahmad said...

Wah.. Komersial sgguh pamphlet die

IzzunNasheev M Hasmuri said...

Biasak laaaaaaa......Hotel hotel memang ada camtu. Jangan terpengaruh dah le ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...