Recent Posts

Posts RSS

Saya Airil

Airil adalah sepupu terbaru saya yang sekarang berumur berapa bulan entah. Sekarang dia tinggal di Triang, Temerloh. Last jumpa time balik raya tahun lepas, itu pun dia kecik lagi. Tapi montel, geram tengok pipi dia. Gambar bergigi 2 menunjukkan dia dah besar. Rambut saje je letak style gitu, comel sikit.

Lukisan diilhamkan dari gambar time dia tidur iatu gambar ini. Lepas tu tukar lah mata dia bagi celik dan dia sengih, baru comel.

p/s: oh yeah, setelah bertahun melupakan Illustrator, inilah hasil lukisan digital pertama.ngeh ngeh ngeh....

3 comments:

Maklang said...

comel. cam sepupu ipin

gayour said...

baby memang comel tapi pelukisnya dah tua, dah tak comel dah!
lagi satu, memang teruk dan buruk ilustrasi ni. teruk tul pelukisnya.

harharhar!

Mohammad Lokman Hakim said...

alamak, kene kutuk ngan abg gayour.ah xkisah la, bkn senang nk kene komen dgn old timer ni.hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...